Cyaan

DSC_0184

Maak kennis met een gouden toppertje. Cyaan is een kruising tussen een Welshpony (de pappie) en een haflinger (de mammie). Uiterlijk is hij 100% Welsh, maar in dat schattig hoofdje van hem zit de koppigheid van een rasechte haflinger. Hij werd geboren op 16 september 2003, de wereld werd op die dag een prachtig karakter rijker.

DSC_1210-BorderMaker
©Hippografie

Met zijn 1m35 is hij niet echt groot te noemen, maar dat past zó goed bij hem. Hij is zo’n ‘klein manneke‘ die verschrikkelijk groot is in alles wat hij doet. Hij is doodeerlijk, enorm enthousiast en fantastisch in omgang. Waar ik zo’n knapperd aan verdiend heb, dat weet ik nog steeds niet, maar ik ben heel dankbaar dat ik deze compagnon aan mijn zijde heb.

ZL 005.jpg
©Hippodrome Photographie

Gelukkig is Cyaan altijd in voor eens lekker gek doen of voor de uitvoering van één of ander zot idee van mij. Vroeger was ik er steevast van overtuigd dat rust niet in zijn woordenboek stond, maar ondertussen heb ik geleerd dat hij ook daar enorm van kan genieten. Hij is erg gesteld op rechtvaardigheid en zal het je ook duidelijk laten merken wanneer hij iets niet oké vindt (op welke manier dan ook). Hij is een fantastische leermeester en heeft me met zijn (bijna) 13 jaar al meer geleerd dan welke leerkracht ooit.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s