Home

“The horse will teach you, if you’ll listen.”

0C1A9247

Een waarheid die ik zelf maar al te vaak heb mogen ondervinden en nu graag verder deel met jullie. Paarden hebben ons vaak veel te vertellen, over wie zij zijn, maar nog meer over wie wij zelf zijn. Het is een soms confronterende, maar uiterst interessante spiegel.

Het communiceren zonder woorden, het vertrouwen dat je terugkrijgt en de vriendschap voor het leven die je met een paard kan sluiten, is zoiets moois. Echter kan die communicatie, net omdat ze gebaseerd is op lichaamstaal, soms moeilijk verlopen omdat er door een (vaak kleine) miscommunicatie onbegrip ontstaat.

Het zijn die (kleine) miscommunicaties die ik probeer te verhelpen, zodat jij alles uit de relatie met je paard kan halen en jullie optimaal plezier kunnen beleven samen.

Geïnteresseerd geraakt?
Kijk gerust verder op de website en/of neem contact op om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor jou.

Een gedachte over “Home

  1. Hey Maaike,

    Ik heb sinds begin juli een jong paardje gekocht ( 4 jaar ) zadelmak en al wat doorgereden maar ze is heel nerveus, verlatingsangst als de andere 2 paarden die erbij staan weggaan en nog wat andere dingen maar ze is wel heel lief! Mijn dochter (11 jaar ) heeft er al een paar keer mee gereden en dit gaat goed maar ik merk dat ik gewoon bang ben en het overzet op haar… Kunnen wij eens afspreken? Wij staan op een privé manege in Merchtem. Groetjes

    Like

Plaats een reactie