Wat anderen zeggen

Daphné & Selena

“Mijn pony, Selena, en ik waren al 3 jaar op zoek naar de juiste lesgeefster om ons te helpen voor een betere communicatie. Selena en ik hebben al een hele rollercoaster afgelegd, vol miscommunicatie. Een hoop lesgeefsters verder die niet bij mijn visie pasten/niet bij Selena pasten waren we nog niet geholpen en was ik na een ongeluk echt radeloos. Ik kende Maaike al een tijd van sociale media, namelijk van haar pagina ‘Team Cyaan’. Zij inspireerden me heel hard en ik streefde ernaar ook zo een band te hebben met mijn pony. Toen ik las dat Maaike een bedrijf opstartte met lessen geven in Natural Horsemanship, vond ik dit zeker het proberen waard!

Van deze keuze heb ik nog geen seconde spijt gehad. Al na de eerste les had ik kanten van mijn pony én van mijzelf ontdekt die ik nog nooit had gezien. Ineens vielen alle puzzelstukjes in elkaar. Ik wist waarom Selena deed wat ze deed, waarom ze was hoe ze was. Maaike heeft mij heel veel doen inzien, waar ik haar heel dankbaar voor ben. Ze geeft ons oefeningen waardoor we elkaar beter kunnen begrijpen. Maaike is écht een enorme hulp, ze geeft ons werk waar ik dan een maand mee verder kan. Niet alleen tijdens de les leer ik bij, maar ook gedurende die maand dat ik de oefeningen doe leer ik ons als individu én als team beter kennen.

Eens dat de communicatie er goed in zit, gaat ze me ook helpen bij het rijden en een groot struikelblok; wandelen. Het is zo leuk dat Maaike veelzijdig is en voor allerlei dingen kan helpen. Ze kijkt zowel naar Selena als naar mij en past daaraan de oefeningen aan. Als een bepaalde manier niet werkt, probeert ze een andere en ze zoekt tot ze de juiste manier vindt voor ons als team. Selena en ik zijn op 3 maand al heel veel vooruitgegaan en dit dankzij Maaike. Een échte aanrader als je het mij vraagt, een gouden persoon die je met al haar energie en liefde zal helpen. Ik ben vaste klant en kijk uit naar wat ze voor mijn pony en mij nog allemaal in petto heeft. ❤️

Hier nog een foto van Selena en mij tijdens een training waarbij we de oefeningen van Maaike deden, een slapende pony en een gelukkig baasje! Niet de meest flatterende foto, maar dit zegt al genoeg over wat Maaike doet met ons! 😊”

Danne & Storm

“When you talk, you are only repeating what you already know.

But if you listen, you may learn something new.”

– Dalai Lama

Mijn paard leren begrijpen door naar hem te luisteren en hem met veel aandacht te observeren. Dit heb ik mogen leren van Maaike van Team Cyaan. Door een goede communicatie met mijn paard lukt het mij om op een ander niveau verbinding te maken met mijn zo geliefde viervoeten. Beide halen we ongelofelijk veel plezier uit de les van Maaike. Met veel enthousiasme staan we vaak met ons twee te klungelen. Maaike geeft de juiste begeleiding waardoor we maar al te vaak soms kleine en soms grote successen mogen ervaren. Ik sta steeds sterker in mijn schoenen door vanuit rust storm (mijn paard) te mogen begeleiden richting zelfstandigheid.

Storm en ik bewandelen onze eigen weg, Maaike houdt rekening met de richting die we uit willen. Ze geeft de perfecte oefeningen en feedback om te kunnen springen over de obstakels op onze weg. Dank u wel Maaike om in de planning van Storm en mij een extra momentje van geluk te voorzien. Je bent een topper, ik kan niet wachten om nog zo veel meer van jou te mogen leren.

Plaats een reactie